Geen dag is hetzelfde maar zo kan jouw werkdag eruit zien.
Owen | Chef
"Het leuke van werken als Chef bij Postillion hotels is dat er zoveel verschillende doelgroepen zijn. Ik kook niet alleen voor de gasten in het restaurant, maar verzorg ook business lunches tijdens meetings. En dan zijn er nog bbq’s op het terras en buffetten voor grote groepen. Het is niet alleen een uitdaging om voor zoveel verschillende groepen gasten te koken, ook de planning en inkoop is best een puzzel, zeker omdat we met dagverse producten werken. Het is mooi als al die puzzelstukjes in elkaar passen en we als team perfect voorbereid zijn. Als alles op rolletjes loopt en we goed samenwerken als team ga ik met een voldaan gevoel naar huis."
Sven | Zelfstandig werkend kok
"In de zomer geniet ik enorm van de grote bbq’s die we in dat seizoen organiseren. Met vuur spelen blijft leuk, en het is heerlijk om mooie grote stukken vlees te bereiden. Ook leuk vind ik het, als ik word uitgedaagd door bepaalde dieetwensen van de gast. Als het dan lukt om een gerecht te serveren waar die gast erg over te spreken is ben ik erg trots en sta ik met een fantastisch gevoel in de keuken. “
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.